Norsk Sikkerhet

Norsk Sikkerhet eies og drives av mennesker med lang erfaring og høy kompetanse innen tyverisikring. På eiersiden har vi blant annet med oss grunnlegger, samt tidligere daglig leder av det norske tyverimerkingsselskapet Securmark. Vi tilbyr grundig rådgivning og et bredt spekter av produkter innenfor tyverimerking og oppbevaring. Ønsker du å sikre inventar, utstyr og verdigjenstander på en effektiv, skreddersydd og intelligent måte er vi ditt naturlige valg!

Tyveri og innbrudd kan ha katastrofale konsekvenser for berørte bedrifter, skoler og institusjoner. Et innbrudd kan føre til store utgifter og samtidig følger tidkrevende jobb med anmeldelse til forsikring og politi. Tyveri og innbrudd forstyrrer også arbeidsrytmen ved mangel på verktøy, PC, mobiltelefon eller andre nødvendige arbeidsredskaper.

Norsk Sikkerhet hjelper til med inventarkontroll såvel som å redusere innbrudd og tyveri på norske arbeidsplasser. Du skal ikke trenge å bekymre deg for om din PC står der i morgen også, eller om elevene har husket å lade sine tablets til dagens undervisning. Dét gir ro til å fokusere på de oppgavene som er viktige!

Ta kontakt så finner vi sammen en løsningen som passer akkurat deg.

KONTAKT ↑